22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Cel mai smecher primar al Iasului, executat de judecatori! A primit trei ani de inchisoare, iar zece ani nu se poate apropia de primarie!

• Judecatorii i-au interzis primarului ca in urmatorii zece ani sa mai ocupe o functie publica • Cand au intrat in Primarie, procurorii au descoperit o serie de contracte de-a dreptul halucinante • Totul pleaca de la un raport al Curtii de Conturi • Ionel Moraru a primit trei ani de inchisoare si trebuie sa achite intregul prejudiciu creat primariei Ruginoasa

Judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis ieri condamnarea lui Ionel Moraru, fostul primar al comunei iesene Ruginoasa, la o pedeapsa de trei ani de inchisoare pentru comiterea infractiunilor de conflict de interese si abuz in serviciu. Pedeapsa stabilita ieri de judecatori este definitiva. De asemenea, judecatorii i-au interzis lui Ionel Moraru ca timp de zece ani sa mai ocupe o functie publica. Moraru a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, iar cele mai multe acuzatii se refera la afaceri derulate de Primaria Ruginoasa cu fiul si ginerele sau.
Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow