22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Cel mai iubit dintre păşcăneni a făcut pasul cel mare

creditfix.ro
answear.ro
fashiondays.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro
credius.ro

Ultimele știri

Cel mai iubit dintre păşcăneni a făcut pasul cel mare. A trecut în lumea celor drepţi, tăcut, singur, neîmpăcat sufleteşte şi copleşit de boală. Ar fi urmat să îl am, din nou, ca invitat în emisiune, dar moartea nu ştie să stea la rând. Aveam multe întrebări să îi pun, mai ales despre viaţă şi frământările lui. Ştiam că este bolnav, se simţea că este la sfârşit de drum, voiam să-i iau un ultim interviu, pentru eternitate.
Întrebările nu au mai fost rostite, răspunsurile aşteaptă, la rece, să fie descoperite. Dincolo de realizările dar şi păcatele lui, Neculai Răţoi este cel care influenţat decisiv destinul Pascaniului dar şi al unor comune din împrejurimi. A murit, cum altfel, făcând administraţie şi politică, exact aşa cum mi-am închipuit! A plecat, iubit până la lacrimi de unii păşcăneni!
Ultima s-a apariţie publică a fost la lansarea cadidatilor PSD. Legănându-se pe picioare, vizibil slăbit, îngrijorat dar foarte lucid, Neculai Răţoi şi-a rostit rar şi apăsat testamentul politic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI