26 C
Paşcani
duminică, iunie 26, 2022
Array

Cei șapte “fantastici” care vor să salveze regiile pășcănene

A inceput a doua sesiune de evaluari pentru completarea Consiliilor de Administratie de la societatile aflate in subordinea legislativului pascanean. Concursul de dosare va avea loc in perioada 10 -11 decembrie, iar pe data de 12 este stabilit interviul. De aceasta data s-au inscris 7 candidati, 5 pentru Societatea de Apa si Canal si cate trei la Regia de Termoficare si Salubritate, unii dintre ei dorind sa faca parte din mai multe consilii de administratie.

Mai exact, la societatea Prest Serv Apa Canal Pascani si-au depus dosarele: Dorina Sofian, Cristina Dascalu, Dragos Ionescu, Ioan Murarescu si Constantin Stoica. De asemenea, din conducerea RAGCL Pascani vor sa faca parte Laurentiu Costan, Dorina Sofian si Cristina Dascalu, iar la Eco Salubritatea SA – Eugen Chiriac, Dorina Sofian si Dragos Ionescu.

Mentionam ca de acesta data, secretarul primariei, Mircea Zuzan, nu si-a mai depus cadidaturile dupa ce consilierii pascaneni nu au aprobat numirea lui in CA-urile de la cele trei societati. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow