0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Cei mai tari pirati ai cartelelor telefonice au fost executati la Iasi. Unul din ei este din Pascani

cartele telefonice

• Sumele stranse prin furtisaguri marunte ajung la cateva miliarde de lei • Cateva sute de oameni din toata tara le-au cazut victime • Este cea mai mare retea de acest gen anihilata de procurorii DIICOT din Romania • Administratorul unei firme care vinde cartele telefonice a fost inselat de un puscarias care s-a dat drept comisar la Politia Economica Iasi

Ieri, procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi au decis trimiterea in judecata a 14 dintre cei mai tari pirati ai cartelelor telefonice. Este vorba de 14 tineri care au inselat cateva sute de persoane, determinandu-i prin diferite metode sa le ofere detalii despre codurile de reincarcare ale cartelelor sau despre conturile create pe paginile de internet ale abonatilor firmelor de telefonie mobila. Prejudiciul total ar fi de peste 150.000 de euro.

Acesti bani au fost stransi usor-usor, prin furturi marunte, de cativa euro. Lista celor trimisi in judecata ieri este urmatoarea: Adrian Daniel Terciu, de 24 ani, din Iasi, Adrian George Bocicorec, de 26 ani, din Braila, Gheorghe Barbatosu, de 26 ani, din Medgidia, Iulian Vasile Lazar, de 33 ani, din Piatra Neamt, Ionut Bogdan Musat, de 26 ani, din Braila, Ana Maria Agape, de 18 ani, din Iasi, Liviu Mihail Soldan, de 23 ani, din Iasi, Marius Andrei Rusu, de 19 ani, din Plugari, Victor Ciofu, de 24 ani, din Iasi, Sebastian Petru Bruma, de 23 ani, din Razboieni, Viorel Constantin Doroftei, de 21 ani, din Pascani, Georgel Ovidiu Dinica, de 22 ani, din Horezu, Cosmin Ghiearasim, de 20 ani, din Iasi, Marian Dinu Plesca, de 21 ani, din Iasi. Toti cei mentionati fac parte din patru grupari de crima organizata care actionau pe intregul teritoriu al Romaniei. Multi dintre membrii acestor grupari de crima organizata se aflau in spatele gratiilor in momentul in care inselau posesorii de telefoane mobile.

 

Citeste articolul in intregime pe bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow