8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

PNL Pascani: Gala ,,Domnu’ Trandafir”, editia 2013

S5870020

A devenit deja o traditie pentru municipiul Pascani ca, in fiecare an, unii dascali carora le sunt recunoscute meritele deosebite sa fie felicitati de liberali in cadrul Galei ,,Domnu’ Trandafir”.

Evenimentul, aflat anul acesta la editia a XI-a, s-a desfasurat astazi, 15 noiembrie, la Clubul Copiilor, incepand cu orele 16.00 si a fost prezentat de Carmen Dimitriu, directoarea Colegiului National ,,Mihail Sadoveanu”.

In deschidere au luat cuvantul: Arthur Grecu, secretarul organizatiei locale PNL Pascani, Petrica Dascalu, presedintele organizatiei PNL Pascani, fostul primar liberal, Grigore Craciunescu, Laurentiu Navodaru, inspector de management la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Constantin Serban, directorul Palatului Copiilor din Iasi.

Ulterior, in cadrul evenimentului au primit diplome de excelenta ,,Domnu’ Trandafir” 4 cadre didactice. Este vorba de Adriana Apostol, profesor invatamant primat la Liceul Teoretic ,,Miron Costin”, Dorinel Mihai Craciun, profesor de matematica invatamant gimnazial si liceal la Colegiul National ,,Mihail Sadoveanu”, Crina Elefteriu, profesoara de geografie la Colegiul Tehnic ,,CF Unirea” si Elisabeta Petrusca, pensionara ce a activat ca educatoare la Gradinita cu Program Prelungit nr. 2.

Intregul program a fost presarat cu momente artistice (muzica) sustinute de elevi ai Palatului Copiilor din Iasi, coordonati de profesorul Paul Serban, de elevi ai Palatului Copiilor din Pascani, pregatiti de profesorul Gheorghe Arsinel, iar, la final spectacolul s-a incheiat cu un duet de muzica folclorica Adriana Apostol-Cristi Iordachioaia.

 

Orizont.info

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow