16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Cei mai excentrici parinti. Cele mai ciudate nume pentru copiii lor

• Peste 7.000 de nou-nascuti s-au inregistrat in judetul Iasi in decursul anului trecut • Unii parinti au tinut ca micutii lor sa iasa in evidenta si au preferat sa le puna nume cu totul si cu totul iesite din comun • Numarul nasterilor a fost in decursul anului trecut peste cel al deceselor

Situatie nemaiintalnita la nivelul judetului Iasi. In decursul anului trecut s-a inregistrat un numar record de nasteri in intreaga regiune, sporul natural fiind de asemenea pozitiv dupa o lunga perioada de timp. In anul 2015, la nivelul judetului Iasi s-au inregistrat peste 7.700 de nasteri. Numarul nou-nascutilor a fost cu mult mai mare fata de anii anteriori, insa si numele alese pentru cei nou-nascuti au fost pe masura. Unii parinti nu au vrut sa fie mai prejos si au ales sa puna o serie de nume iesite din comun copiilor.

Astfel, la Directia de Evidenta a Persoanelor Iasi s-au inregistrat nume precum: Edena, Iarina, Kasandra, Amelia, Abigail, Tudorita- Regina, Sunamita, Iris-Ilaria, Noemi sau Sefora. Pe langa acestea, parintii au mai solicitat ca in registrele de stare civila sa fie trecute si nume precum Damaris, Geneza, Biruinta, Ranya, Ierusalima, Cosset, Aisha sau Alia. Altii si-au botezat copiii cu prenume ca Aron, Unisim, Kevin, Avi-Patricia, Abel, Haby, Armando, Zian, Matia, Noan, Liam, Visinel, Caleb, Aris Ecan sau Ywry- Florentyn. Unii au preferat sa-si boteze copiii cu nume ceva mai comune. Cele mai frecvent utilizate au fost Maria, Stefan, Stefana, Andrei, Andreea, Nicolae, Sofia sau Paraschiva.

Continuarea pe bzi.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow