22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Cei mai cunoscuți polițiști din Pașcani au ieșit la pensie

Cei mai cunoscuți polițiști din Pașcani au ieșit la pensie

Cei mai cunoscuți  polițiști din Pașcani și-au depus actele pentru a ieși la pensie. Este vorba despre Tiberiu Dogaru, Costel Spânu și Gheorghe Pârlog. Ei au primit astăzi plachete și diplome de excelență. În cadrul festivității dedicate Zilei Naționale, Inspectoratul de Poliție Iași a oferit și ordinele de avansare și diplome de merit oamenilor legii din județ.

Diplome și plachete pentru polițiștii din județul Iași. Pe listă se află și adjunctul Poliției Pașcani, Tiberiu Dogaru care a ieșit la pensie în acest an. De asemenea și doi polițiști de la Biroul Rutier din Pașcani s-au pensionat. Este vorba despre șeful Costel Spânu și Gheorghe Pârlog. În județul Iasi, un număr de 57 de polițiști care au ieșit în acest an la pensie au primit plachete și diplome de excelență din partea șefului I.P.J. Iași.

Avansat în grad printre cei 11 ofițeri și agenți de poliție s-a aflat și un polițist de la Târgu Frumos. Este vorba despre Alin Dascălu.

„Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi sărbătoreşte prin evenimente Ziua Naţională a României – 1 Decembrie. Astfel, la data de 29 noiembrie a.c.,a avut loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de termen a poliţiştilor din județ care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată.” au precizat reprezentanții IPJ Iași.

De asemenea, pentru rezultate bune în activitate 54 de polițiști au primit diplome de merit.

Tot în contextul zilei de 1 Decembrie, preşedintele Asociaţiei Sportive  “Dinamo” a oferit diplome şi premii câştigătorilor competiţiilor sportive organizate la nivelul I.P.J. Iaşi (tenis de masă, şah, tir sportive etc.)

Ioan Scripniciuc, șefului I.P.J. Iași a transmis și un mesaj:

Stimaţi colegi, despre semnificaţia zilei de1 Decembrie, cred că ştiţi cu toţii ce a însemnat şi ce înseamnă: se împlinesc 98 de ani de la Marea Unire.  Cu acest prilej, şi noi poliţiştii sărbătorim prin diverse activităţi, care să ne aducă în memorie ziua de 1 Decembrie. Una dintre acestea este avansarea înainte de termen a poliţiştilor merituoşi, propuşi de şefii nemijlociţi, ca semn de apreciere pentru activitatea desfăşurată. În acelaşi timp trebuie să nu uităm pe cei care au fost printre noi până de curând sau pe cei care vor părăsi sistemul în perioada următoare. Vă urez multă sănătate şi pensie îndelungată, iar celor rămaşi mult succes în activitatea de menţinere a siguranţei cetăţeanului.”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow