More

  Cei mai buni pompieri din țară sunt din județ

  Array

   S-au aflat care sunt cei mai buni pompieri din țară în urma competițiilor sportive organizate de către Inspectorate. Așadar, după mai multe zile de întrecere la pista cu obstacole sau ștafetă s-au ales câștigătorii. Este vorba despre ISU Iași din cele 12 echipe din România venite în județ. Premierea celor mai buni pompieri militari a avut loc în prezența autorităților locale.

  Pompierii din județul Iași sunt pe locul I la competiția organizată pentru cele mai bune chipaje din țară. Astfel, 12 echipaje de pompieri ale inspectoratelor pentru situatii de urgenta s-au întrecut la etapa nationala a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta.

  După două zile de concurs, ce s-a desfășurat în perioada 22 – 25 august, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou Iași, echipe din aproape toate județele țării – Alba, Bacau, Bihor, Botosani, Bucuresti-Ilfov, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu, Suceava si Tulcea s-au ales câștigătorii în urma rezultatelor obinute la cele patru probe – : “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Stafeta 4 x 100 metri”, “Scara de fereastra”, si “Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa”. Așadar clasamentul general clasamentul general a fost Locul I – ISU Iași; Locul II- ISU Bihor; Locul III -ISU Călărași.

  “Inspectoratul pentru Situații de Urgență felicită toți concurenții pentru implicarea și eforturile deosebite demonstrate în cadrul acestui concurs și nu în ultimul rând pentru spiritul de fairplay manifestat pe toată durata competiției. a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan.

  Amintim că anul trecut, lotul sportiv al ISU Iași a ocupat tot un loc pe podium, fiind clasați printre cei mai buni pompieri militari ai țării.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ruşinos: 15 foşti parlamentari ieşeni se zbat să îşi recâştige pensiile speciale

  Ruşinos: 15 foşti parlamentari ieşeni se zbat să îşi recâştige pensiile speciale. //

  ANUNT DE PIERDERE

  Anunt de pierdere Pierdut Certificat Constatator de la sediul PFA Lespezeanu D. iulian, din satul Buda, Comuna lespezi, jud Iasi, F22/544/2019, CUI  40962489. Il declar...

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet