-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Cei doi politisti si soferul pascanean implicati in accident, sunt internati la Spitalul “Sfantul Spiridon”. Toti au fost operati

Cei doi politisti si pascaneanul implicat ieri in accidentul rutier de pe varianta Blagesti sunt internati la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, in clinica de Ortopedie. Potrivit celor spuse de doctorul Diana Cimpoiesu, sefa unitati de primiri urgente de la unitatea medicala, toti cei trei au trecut prin operatii chirurgicale.

Doi dintre ei au suferit fractura de femur si iar unul de  gamba. De asemenea, au suferit si traumatisme cranio-cerebrale. Politistul de 43 de ani este cel mai grav ranit, starea lui fiind una severa si necesitand internarea in Terapie Intensiva si implicit, ventilatie mecanica” a precizat Cimpoiesu.

Mentionam ca trei ambulante, una cu medic si doua cu asistent au fost sa preia victimele, soferul pascanean de 34 de ani si cei doi politisti, o femeie de 26 de ani si un barbat de 43 de ani, si sa le transporte la Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul din Pascani.

Potrivit celor spuse de Neculai Pralea, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi, „echipajul cu medic a preluat o victima de sex feminin cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral si la membrele superioare si inferioare. Celelalte doua echipaje au preluat, victimele de sex masculin cu politraumatisme prin accident rutier”.

Potrivit comunicatului de presa al IPJ Iasi, politistii mergeau intr-o misiune pentru gasirea unui copil de 3 ani dat disparut. Ar fi avut semnalele acustice si luminoase in functiune. In autospeciala se afla si un caine de urma, care a fugit, fiind gasit ulterior cu un picior rupt si dus la un medic veterinar.

De asemenea si  minora dispărută a fost găsită. Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului în cauză.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Spectacol de Ziua Unirii, la Casa de Cultură Pașcani

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani invita...

Cetățenii din Deleni își pot achita dările și online, prin ghiseul.ro

Cetatenii din comuna Deleni isi pot plati, din acest...

Accident rutier la Hălăucești. O autoutilitară a ajuns în șanț 

O manevra riscanta in trafic era cat pe ce...

Fabrica de medicamente la Pașcani. Termen de finalizare, anul viitor

In municipiul Pascani urmeaza sa inceapa constructia unei fabrici...

Cea mai tristă zi din an – teorie demontată de pășcăneni

Pascanenii au demontat teoria conform carei, cea de-a treia...