31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

CEC- ul împrumuta Primăria Paşcani cu 4 mil de lei, pentru asfaltarea străzilor

Astăzi a avut loc deschiderea ofertelor pentru desemnarea băncii care ar urma să acorde Primăriei Paşcani un credit de 4 mil de lei, rambursabil în 5 ani de zile. De fapt este vorba despre o singură ofertă cea de la CEC BANK, singura care şi-a manifestat disponibilitatea de a credita administratia locală.
Banii ar urma să fie folosiţi pentru asfaltarea a 4 străzi din Paşcani: Stefan cel Mare de la Spitalul de Urgenţă până la ieşirea spre Stolniceni Prajescu, Nicolae Iorga, Calea Romanului şi Dragoş Voda de la staţia Petrom la intersectia cu str. Moldovei.
Lucrarile nu vor începe acum ci abia în luna septembrie. Asta deoarece până atunci creditul trebuie avizat şi de Comisia de avizare a împrumuturilor locale dar mai ales trebuie organizate licitaţiile pentru execuţie.
Menţionăm că tot in septembrie ar putea să înceapă lucrările de asfaltare şi a celor 4,8 km de străzi în zona Vale, prin proiectul PID, finanţat din fonduri europene. Este vorba despre străzile Gării, Fântânele, Ceferiştilor şi Eminescu.

 

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow