23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

“Ceai cu mine?” la Liceul “M. Sadoveanu”

Ceai de fructe de pădure, de mentă sau orice altă aromă pot degusta elevii de la o şcoală din Paşcani în această perioadă. Licoarea este servită în căni de diferite mărimi şi culori, iar preţul, de numai un leu. Pe lângă această băutură, puteţi servi şi o prăjitură făcută chiar de elevii implicați într-o nouă ediţie a ceainăriei numită sugestiv – ceai cu mine.

Ceainărie la Colegiul Naţional Mihail Sadoveanu. Consiliul elevilor a organizat în această săptămână tradiţională activitate “Ceai cu mine” ajunsă la a VI a ediţie. De la mic la mare, şcolarii sunt aşteptaţi în perioada 14- 18 martie în sala 3 pentru a servi o ceaşcă cu ceai, cafea sau o brioşă doar pentru 1 leu.

Cu banii obţinuţi, adolescenţii vor să achiziţioneze o staţie radio în şcoală de unde să se transmită muzică în recreaţie sau anunţuri din partea conducerii.

Elevii nu se lasă aşteptaţi, iar în fiecare pauză stau la rând pentru a-şi cumpără produse pregătite de colegii mai mari. Aceştia spun că este o iniţiativă bună mai ales că banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a se face îmbunătăţiri în şcoală.

Menţionăm că elevii au fost sprijiniţi în această activitate de directoarea unităţii de învăţământ Carmen Dimitriu, iar şcolarii pot merge la ceainărie doar în pauzele dintre ore.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow