29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

“Ceai cu mine?” la Liceul “M. Sadoveanu”

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Ceai de fructe de pădure, de mentă sau orice altă aromă pot degusta elevii de la o şcoală din Paşcani în această perioadă. Licoarea este servită în căni de diferite mărimi şi culori, iar preţul, de numai un leu. Pe lângă această băutură, puteţi servi şi o prăjitură făcută chiar de elevii implicați într-o nouă ediţie a ceainăriei numită sugestiv – ceai cu mine.

Ceainărie la Colegiul Naţional Mihail Sadoveanu. Consiliul elevilor a organizat în această săptămână tradiţională activitate “Ceai cu mine” ajunsă la a VI a ediţie. De la mic la mare, şcolarii sunt aşteptaţi în perioada 14- 18 martie în sala 3 pentru a servi o ceaşcă cu ceai, cafea sau o brioşă doar pentru 1 leu.

Cu banii obţinuţi, adolescenţii vor să achiziţioneze o staţie radio în şcoală de unde să se transmită muzică în recreaţie sau anunţuri din partea conducerii.

Elevii nu se lasă aşteptaţi, iar în fiecare pauză stau la rând pentru a-şi cumpără produse pregătite de colegii mai mari. Aceştia spun că este o iniţiativă bună mai ales că banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru a se face îmbunătăţiri în şcoală.

Menţionăm că elevii au fost sprijiniţi în această activitate de directoarea unităţii de învăţământ Carmen Dimitriu, iar şcolarii pot merge la ceainărie doar în pauzele dintre ore.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI