More

  Cea mai urâtă culoare din lume va fi imprimată pe pachetele de ţigări

  Array

  Guvernele din Australia şi Marea Britanie doresc să imprime pe pachetele de ţigări culoarea numită Pantone 448C, considerată cea mai urâtă din lume, în speranţa că acest lucru va ajuta la reducerea numărului fumătorilor.

  Culoarea numită Pantone 448C este considerată cea mai urâtă din lume, potrivit unui sondaj realizat un Australia, scrie Go4it.

  Guvernele din Australia şi Marea Britanie doresc să o imprime pe pachetele de ţigări în speranţa că acest lucru va ajuta la reducerea numărului fumătorilor.

  Sondajul menţionat mai sus a fost realizat de GfK pe un eşantion de 1.000 de fumători din Australia, cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani, în 2012.

  Majoritatea respondenţilor au asociat culoarea Pantone 448C cu murdăria, aşa că Australia a adoptat-o pentru a fi folosită pe pachetele de ţigări.

  În mai 2016, Marea Britanie a adoptat legislaţia prin care Pantone 448C va apărea pe aproape 60% din pachetele de ţigări vândute.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI