20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Cea mai scumpa sărbătoare a Pascaniului

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Pașcani ar putea fi cea mai scumpa sărbătoare organizata pana acum de administrația locală. Bugetul evenimtului a fost majorat semnificativ la solicitarea Primăriei, cu 151 000 lei, in ședința legislativului local din 30 iunie a.c. Proiectul a fost aprobat de aproape toți consilierii, cu o singura abținere din partea lui Sorin Olariu, desi au fost discuții contradictorii pe acesta tema.

Consiliera Gabriela Nedelcu a atras atenția ca se aloca prea multi bani de la bugetul local pentru Zilele Pascaniului si ca ar fi trebuit sa fie mai putine zile de sărbătoare pentru reducerea cheltuielilor. Fostul viceprimar a mai spus ca ar fi trebuit sa fie premiați elevii cu rezultate bune la învățătura, eveniment organizat ani la rând.

De cealaltă parte viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi a spus ca suplimentarea bugetului pentru Zilele Pascaniului este justificata pentru acoperirea cheltuielilor si ca elevii vor fi premiați si in acest an.

In total de la bugetul local a fost alocată suma de 501 000 lei la care se adauga si sumele care vor fi gestionate de Casa Municipala de Cultura. Consilierii locali au alocat de la bugetul public 30 000 lei pentru talentele locale care vor urca pe scena si 10 000 lei pentru organizarea a doua spectacole de teatru si a trei expoziții, fotografie, de pictura si a Muzeului Municipal.
De asemenea Primăria ar urma sa aibă la dispoziție pentru acoperirea unor cheltuieli de organizare si sumele care vor fi încasate de la comercianți,  din închirierea terenurilor.
Menționăm ca in acest an sărbătoarea Pascaniului va fi organizata in perioada 29 – 31 iulie a.c.. Pe scena vor urca Smiley, Plaiesii, Holograf, Feli, Randy, Angelica Flutur, Beatrice Duca, Cristinel Iordachiaia, DJ Deny, Margareta Clipa , Viorica Macovei, Alexandru Bradatean si artisti locali.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow