14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Cea mai profitabila unitate din Pascani: Salarii mai mari, aproape 100 de mld de lei in conturi si stocuri de medicamente, la Spitalul de Urgente Pascani

Fondul de salarii la Spitalul de Urgente Pascani a crescut cu peste 50% in ultimele luni de zile. Nu neaparat din cauza cresterii numarului de personal ci datorita cresterii fondului de salarii de la 8,5 miliarde de lei vechi, cat era anul trecut, la cca 14 miliarde de lei vechi cat este in prezent.

Situatia se datoreaza Transformarii Spitalului Municipal in spital de urgenta, atat grila de salarizare cat si organigrama fiind modificate . Chiar daca nu au fost decontate toate sumele de la Casa de Asigurari acest efort financiar nu a afectat bugetul spitalului acest an fiind inceput cu cca 73 de mliliarde de lei in conturi. Mai mult, la sfarsitul anului trecut institutia avea pe stoc medicamente si materiale sanitare in valaore de aproape 80 000 lei.
Managerul institutiei spune ca in luna februarie ar urma renegociate contractile cu Casa de Asigurari, asa incat tarifele pentru decontarea serviciilor medicale sa fie majorate, ultima ajustare fiind facuta in vara anului trecut.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow