1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Cea mai periculoasă trecere de pietoni din Paşcani, pazită de poliţişti

Politia Locala trecere de pietoniUna din cele mai aglomerate treceri de pietoni din municipiul Pascani este pazita de politisti. Locul prin care sute de elevi ai Scolii Iordachi Cantacuzino traverseaza zilnic strada este monitorizata de agentii de Politie Locala pentru a preveni accidentele rutiere.

Potrivit capitanului Vasile Avasiloaie, aceasta masura a fost trasata odata cu inceperea anului scolar si vizeaza in principal supravegherea circulatiei elevilor. Astfel, in fiecare zi, la inceputul programului copiilor intre orele 07:15 – 08:00 si atunci cand ies de la scoala intre 11:30 – 12:00 si 18:30 – 19:00, o patrula mobila a Politiei Locale se va afla la trecerea de pietoni.

Este cunoscut faptul ca de luni pana vineri, in zona Scolii Generale numarul 3 circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare de masini ale parintilor care vin sa isi copii de la scoala.

Pana in prezent, nu au fost inregistrate evenimente rutiere grave in care au fost implicati elevi, la acea trecere de pietoni, dar masura luata la nivelul Politiei Locale este mai mult decat binevenita.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow