35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Cea mai bogată comună din judeţ, venituri cât oraşele Tg. Frumos, Hârlău şi Podu Iloaiei la un loc

Situaţia veniturilor şi cheltuielilor raportată de Ministerul Finanţelor pentru fiecare comună şi oraş din judeţ şi din ţară scoate la iveală câteva ciudăţenii şi schimbări de ritm.

La capitolul „Venituri totale”, administraţia Miroslavei o urmăreşte strâns pe cea a municipiului Paşcani. Datele centralizate de Ministerul Finanţelor Publice arată că prima a înregistrat anul trecut 69 de milioane de lei, în timp ce a doua a avut 72 de milioane. În 2020, diferenţa era de 12 milioane de lei. În acelaşi timp, Miroslava a avut cheltuieli de personal 9 milioane de lei, în timp ce Primăria Paşcani a alocat peste 16 milioane la acest capitol – e adevărat că la o populaţie aproape dublă faţă de cea din comuna suburbană Iaşului.

Şi comuna Ciurea a realizat 42,4 milioane de lei, cu cei 18 mii de locuitori ai săi. Cu un număr similar de locuitori, Tg. Frumos, Tomeşti, Holboca şi Hârlău au obţinut aproximativ aceiaşi bani, 26-28 milioane de lei. De remarcat performanţa comunei Erbiceni, care, cu venituri de 21,3 milioane, „a luat” comune mai mari precum Valea Lupului, Ţibăneşti, Popricani, Răducăneni, Deleni, Belceşti, dar şi oraşul Podu Iloaiei.

citește continuarea pe ziaruldeiasi 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow