More

  Ce vor studia copiii de la clasa pregatitoare

  Array

  Anul acesta copiii de la grupa mare a gradinitelor vor invata la clasa pregatitoare din scoli, este noutatea cu care Ministerul Educatiei doreste sa aduca aceasta grupa de varsta la un nivel mai ridicat in clasa I.

  Multa lume s-a intrebat ce vor studia acesti copii la clasa zero. In primul rand, trebuie sa stiti ca nu vor studia de pe manuale, ci mai degraba prin jocuri. Vor primi calificative si nu note, pentru ca trebuie stimulati cumva.

   

  Obiectele pe care tinerii le vor studia sunt impartite pe 7 arii curiculare, iar  numarul de ore va fi de 18 ore saptamanal.

  Matematica si Explorarea Mediului cate 4 ore pe saptamana, Comunicare in Limba Romana cate 4 ore pe saptamana, Educatie pentru Societate 2 ore dintre care 1 de religie, Muzica si Miscare 1 ora pe saptamana, Arte Vizuale si Lucru Manual 2 ore pe saptamana si Educatie Fizica si Sport cate 2 ore pe saptamana. Tinerii vor avea si o serie de optionale integrate cum ar fi limba engleza sau matematica distractiva cate 1 ora pe saptamana.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet