35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Ce vor dezbate consilierii pascaneni in ultima sedinta din acest an

Vineri 18 decembrie, de la ora 10.00, va avea loc ultima şedinţă din acest an a legislativului local. Pe ordinea de zi sunt înscrise 15 proiecte de hotărâre şi un raport de activitate al directorului de la societatea locală de salubritate. Cele mai multe dintre proiecte sunt în legătură cu soarta societăţii locale de salubritate care se confruntă cu probleme financiare. Se incearca o nouă majorare de capital pentru a putea fi achitate datoriile acumulate pentru transportul şi depozitarea gunoiului la Iaşi.
Pe odinea de zi se afla şi un proiect privind scăderea preţului de facturare la căldură, doar pentru câteva luni de zile, diferenţa urmând să fie suportată că subvenţie de la bugetul local.
În acelaşi context vor fi dezbătute o rectificare bugetară, contul de execuţie pentru ultimul trimestru al anului şi modificarea actului constitutiv al fostului operator local de apă şi canalizare, după ce acesta a rămas fără obiect de activitate.
Tot în ultima şedinţă din acest an consilierii au la mapa un proiect de hotărâre privind modificarea tarifului pentru serviciile de epurare prestate de PSA societăţii Apa Vital. Operatorul ieşean a achitat doar 1,6 mil de lei, în raport cu cantitatea de apă facturată însă PSA solicita încă peste 3 milioane de lei pentru întreaga cantitate de apă epurată.
Menţionăm că pe ordinea de zi se afla şi un proiect iniţiat de grupul consilierilor PNL prin care legislativul local se constituie parte civilă pentru recuperarea eventualului prejudiciu în dosarul Agrocomplex.

 

Raport de ACTIVITATE al administratorilor S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A Pascani – raportor Presedintele consiliului de administratie al S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. PASCANI

Proiect de HOTARARE privind abrogarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 139/29.10.2014 privind aprobarea Planului de administrare al SC CLP ECO SALUBRITATE S.A. pentru anii 2014-2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Planului de Administrare al SC CLP ECO SALUBRITATE SA pentru anii 2015-2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea rectificarii Bugetului de venituri si cheltuieli al SC CLP ECO SALUBRITATEA SA Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind avizarea scoaterii din uz a unor material de natura obiectelor de inventor in suma totala de 20.680,55 lei, aport la capitalul social al SC CLP ECO SALUBRITATE SA PASCANI, in vederea casarii si valorificarii – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind majorarea capitalului social al SC CLP ECO SALUBRITATE SA avand ca unic actionar Municipiul Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind abrogarea HCL 66/2001 privind emiterea si eliberare acordului de functionare teritorial pentru agentii economici care desfasoara activitati de comert sau prestari servicii pe raza Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea HCL 66/2014 privind aprobarea Regulamentului de desfasurare a activitatilor comerciale in zonele publice ale Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de executie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pentru trimestrul al IV-lea al anului 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind constutuirea ca parte civila UAT MUNICIPIUL PASCANI in dosarul nr. 71/P/2012 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie – Directia Nationala Anticoruptie, Serviciul Teritorial Iasi, respectiv, Dosar nr. 2528/1/2015 aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Sectia Penala – initiator Grupul Consilierilor locali membri PNL (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local nr. 88 din 30.06.2015 privind revocarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 182/18.12.2014, 2/26.01.2015, 3/26.01.2015, 4/26.01.2015 si modificarea art. 5 si art. 6 ale Hotararii nr. 72/30.05.2014 si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea nr. 72/30.05.2014 privind delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare catre SC APAVITAL SA Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea pretului local de facturare a energiei termice livrata populatiei, produsa si distribuita prin centralele termice de cvartal si centralele termice cu grupuri de cogenerare de catre Regia Autonoma de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani in perioada 01.12.2015 – 01.03.2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea a Actului Constitutiv al S.C. PREST SERV APA S.A. PASCANI – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind revocarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 166/29.10.2015 privind aprobarea achizitionarii in sistem leasing pe o perioada de 60 de luni prin Porche Leasing Romania IFN S.A. de catre Municipiul Pascani a unui autocamion MAN TGS 35.400 8×4 BB* echipat cu sararita si lama – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind insusirea in proprietatea publica a municipiului Pascani si in administrarea Consiliului Local al Municipiului Pascani a obiectivului “Extindere retea gaze natural pe str. Amurgului, municipiul Pascani, jud. Iasi” – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli al Municipiului Pascani pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow