10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Ce trebuie să știi ca să te angajezi în țările U.E. pe salarii cuprinse între 700 și 6.000 de euro lunar

- Advertisement -

A fost publicată recent lista locurilor de muncă pentru care se caută urgent români dispuşi să muncească în Europa. Angajatorii caută de la cameriste fără experienţă şi fără calificare, dispuse să muncească 10 ore pe zi pe Insula Santorini pentru 700 de euro net lunar, până la medici psihiatri pe care îi remunerează cu circa 6.700 de euro în Franţa. Posturile pot fi consultate pe ejobs.ro.

Salarii brute de 6.700 de euro pe lună pentru medici români în Franţa
O firmă de recrutare caută şase medici români în ultimul an de rezidenţiat, în specialitatea Psihiatrie, care sunt specializaţi şi au mai lucrat în Pedopsihiatrie şi care sunt dispuşi să lucreze în Franţa.
Angajatorii ofertează medicii români cu salarii brute lunare de circa 6.457 euro, cu 25 de zile de concediu pe an şi le asigură cazarea.
Spitalul în care vor lucra românii care corespund profilului căutat de angajatori va cofinanţa cursurile de perfecţionare a limbii franceze urmate de medicii români selectaţi. 19 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

Salarii de la 1.500 de euro lunar pentru şoferi profesionişti în UE
Aquila Group caută 50 de şoferi profesionişti cu minimum un an experienţă în UE, pe care îi ofertează cu salarii de la 1.500 de euro lunar ca să lucreze în Europa.
Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere categoria CE, are certificat ADR, are atestat profesional pentru transport marfă, are card tahograf, are cazier auto curat.
Candidaţii interesaţi pot trimite CV-urile pentru joburile vacante până pe 6 februarie.

Continuare pe 7 Est.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow