24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Ce trebuie să faci dacă vrei să prezinți declarația pe proprie răspundere pe telefon

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a actualizat platforma electronică prin intermediul căreia românii pot completa și stoca declarația pe proprie răspundere în format electronic.

Declarația poate fi accesată pe platforma https://formular.sts.ro. Cei care apelează la această variantă trebuie să completeze câmpurile predefinite. Ulterior, formularul completat poate fi stocat pe laptop, telefon sau tabletă și prezentat autorităților la solicitarea acestora. Formularul trebuie să conțină și semnătura olografă a persoanei care iese din casă în intervalul orar 23:00-05:00. Fără această semnătură și fără data la care a fost redactat documentul, acesta nu este valid atunci când polițiștii solicită prezentarea sa.

Serviciul de Telecomunicații îi anunță pe cei care vor folosi platforma că datele introduse de cetățeni nu stocate într-o bază de date și nici nu vor fi prelucrate ulterior. Acestea vor fi stocate doar pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.

Pe aceeași platformă poate fi completată și adeverința de la angajator.

Sursa TELE M

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI