24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Ce trebuie să faci dacă vrei grădină în fața blocului

horacredit.ro/
vivacredit.ro
answear.ro
elefant.ro
creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
credius.ro

Ultimele știri

Ce trebuie să faceți dacă spațiul verde din fața blocului în care locuiți vreți să-l reamenajați? Pentru început, o cerere la Primăria Municipiului Pașcani acolo unde să specificați ce anume vreți să faceți. Apoi, în câteva zile, o să primiți acordul sau nu, asta pentru că este domeniu public și să nu aibă administrația locală alt plan cu acea zonă.

Este și cazul unor pășcăneni ce locuiesc pe strada Gării din Pașcani, la blocul B 27. Un reprezentant de scară a venit la audiențele săptămânale ținute de edilii orașului pentru a spune planul pe care vrea să-l ducă la bun sfârșit. Mai exact, oamneii doresc să îngrădeze câțiva metri pătrați pentru a planta flori și copaci dar să pună și obiecte decorative. Astfel, câinii maidanezi și gunoilele care se adună acolo să nu-și mai aibă locul.

Primarul Pantazi, cel care a ținut audiențele joi dimineață a venit la fața locului cu promisiunea că se va uita pe proiectul de investiții și le va da un răspuns cu privire la înfrumusețarea spațiului verde.

Un spațiu verde frumos amenajat este cel din apropierea Primăriei Pașcani, în fața blocului ANL F 1. Parcul a început să fie amenajat în urmă cu 4 ani, iar de atunci, în fiecare an este îmbunătăţit. A fost construită o fântână arteziană, o fântâniţă decorativa de lemn şi aduse multe alte obiecte care au decorat frumos spaţiul verde. Cheltuielile, pe an, sunt in jur de 200 de lei și plătite din banii localatorilor.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI