More

  Ce trebuie sa faci cu gunoiul rezultat in urma lucrarilor de constructii

  Array

  Dupa ce au fost descoperite de politistii locali mai multe cazuri de depozitare de moloz, la ghenele de gunoi sau chiar pe domeniul public, reprezentantii societatii de salubritate au demarat o campanie de informare in acest sens.

  Conform unui comunicat de presa trimis pe adresa redactiei noastre ,,aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice a rezidurilor menajere şi vegetale, a molozului şi a altor reziduri rezultate din demolari, amenajari interioare constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda aplicata de politia locala între 500 – 2.000 lei, conf. H.C.L. nr.100/2008…”
  In acest caz cetatenii sau agentii economici care desfasoara lucrari de constructii in urma carora rezulta cantitati de moloz trebuie sa instiinteze servicul de salubritate, pentru facturarea si ridicarea gunoiului. Mai mult depozitarea lui in alte locuri atrage sanctiuni de pana la 1000 de lei.
  ,,Neînştiinţarea serviciului de salubritate SC CLP ECO SALUBRITATE SA despre depozitarea molozului rezultat din constructii, demolari sau amenajari interioare în vederea stabilirii cantitatii pentru facturare si a modului de depozitare la punctele gospodaresti, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda aplicata de politia locala între 500 – 1.000 lei, conf. H.C.L. nr.100/2008.

  Pentru evitarea sanctiunilor prevazute de Hotararea Consiliului Local a Municipiului Pascani nr.100/09.07.2008, va rugam, sa anuntati orice depozitare a molozului sau alte materiale rezultate din demolari, amenajari interioare sau constructii la numerele de telefon : 0232-763400 / 0232-763410.

  Contractul de salubritate incheiat cu operatorul SC CLP ECO SALUBRITATE SA are ca obiect prestarea serviciilor de salubrizare privind colectarea, transportul si depozitarea deseurilor menajere, contractul nu include transportul materialelor mai sus enumerate.”

  Mentionam ca transportul se face numai dupa achitarea facturii, tariful fiind de 67.83 lei cu T.V.A. inclus ptr un mc de moluz .
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI