22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Ce trebuie sa faci cu gunoiul rezultat in urma lucrarilor de constructii

Dupa ce au fost descoperite de politistii locali mai multe cazuri de depozitare de moloz, la ghenele de gunoi sau chiar pe domeniul public, reprezentantii societatii de salubritate au demarat o campanie de informare in acest sens.

Conform unui comunicat de presa trimis pe adresa redactiei noastre ,,aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice a rezidurilor menajere şi vegetale, a molozului şi a altor reziduri rezultate din demolari, amenajari interioare constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda aplicata de politia locala între 500 – 2.000 lei, conf. H.C.L. nr.100/2008…”
In acest caz cetatenii sau agentii economici care desfasoara lucrari de constructii in urma carora rezulta cantitati de moloz trebuie sa instiinteze servicul de salubritate, pentru facturarea si ridicarea gunoiului. Mai mult depozitarea lui in alte locuri atrage sanctiuni de pana la 1000 de lei.
,,Neînştiinţarea serviciului de salubritate SC CLP ECO SALUBRITATE SA despre depozitarea molozului rezultat din constructii, demolari sau amenajari interioare în vederea stabilirii cantitatii pentru facturare si a modului de depozitare la punctele gospodaresti, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda aplicata de politia locala între 500 – 1.000 lei, conf. H.C.L. nr.100/2008.

Pentru evitarea sanctiunilor prevazute de Hotararea Consiliului Local a Municipiului Pascani nr.100/09.07.2008, va rugam, sa anuntati orice depozitare a molozului sau alte materiale rezultate din demolari, amenajari interioare sau constructii la numerele de telefon : 0232-763400 / 0232-763410.

Contractul de salubritate incheiat cu operatorul SC CLP ECO SALUBRITATE SA are ca obiect prestarea serviciilor de salubrizare privind colectarea, transportul si depozitarea deseurilor menajere, contractul nu include transportul materialelor mai sus enumerate.”

Mentionam ca transportul se face numai dupa achitarea facturii, tariful fiind de 67.83 lei cu T.V.A. inclus ptr un mc de moluz .
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow