26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Ce trebuie să facă beneficiarii de ajutor social din Heleșteni

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

S-a stabilit planul de lucrări ce vor fi făcute de locuitorii din Heleșteni care primesc ajutor social pentru anul 2016. Este vorba de aproximativ 13 persoane din numărul total de 24 beneficiari ai legii 416/2001. De anul viitor aceştia vor trebui să participe la lucrări de interes local cum ar fi: curăţare şi întreţinere spaţii verzi, reparaţii la Centrul Educativ şi şcolile din comună, săpat şanţuri, plantat pomi, desfundat poduri şi podeţe sau deszăpezire.

Lucrările făcute de aceştia vor fi supravegheate de o comisie de recepţie formată din viceprimarul comunei Traian Marele, un technician constructor, un gestionar şi doi consilieri locali.

Menţionăm că atribuţiile beneficiarilor de ajutor social pentru anul viitor au fost stabilite prin proiect de hotărâre a consiliului local aprobat în şedinţa ordinară ce a avut loc ieri, 28 decembrie 2015.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI