More

  Ce spun meteorologii pentru primul week-end din luna septembrie

  Array

  Să vedem ce spun meteorologii pentru primul week-end din luna septembrie.

  În țară, sâmbătă (2 septembrie) Vremea va continua sã se încãlzeascã şi va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a teritoriului, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 35 de grade. În vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţãrii, precum şi la munte, vor fi înnorãri temporar accentuate şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, pe arii extinse în Banat, Crişana şi Maramureş şi local în Oltenia şi Transilvania. Dimineaţa şi noaptea, mai ales în sud-est, vor fi condiţii de ceaţã.

  Duminică (3 septembrie) Vremea va fi în general instabilã, îndeosebi în jumãtatea de vest a ţãrii, unde vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, care vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului care pot lua aspect de vijelie. Izolat va cãdea grindinã. În aceste regiuni, valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã. În est şi sud-est, vremea se va menţine cãlduroasã, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala local, în a doua parte a intervalului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet