-2.6 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu pui gura pe alcool o lună întreagă. Efectele se văd foarte repede

Nutriționiștii au dezvăluit ce se întâmplă în organism dacă nu pui gura pe alcool o lună întreagă. Pierderea kilogramelor în plus și îmbunătățirea clarității minții sunt doar dintre beneficiile renunțării la băutură.

Nutriționiștii din Australia au dezvăluit felul în care abstinența alcoolică pentru 31 de zile vă poate îmbunătăți sănătatea, precum și schimbarea majoră care se produce la doar o oră de la renunțarea la alcool.

În fiecare an, în unele țări, oamenii au adoptat ceea ce se numește „Ianuarie uscat”, o lună întreagă în care se abțin de la alcool după excesele făcute în sezonul festiv, scrie Daily Mail. Experții spun că renunțarea la alcool pentru o lună îți poate transforma starea de sănătate, cu condiția ca apoi să bei moderat, să nu faci excese.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORGANISM DACĂ NU BEI DELOC ALCOOL O LUNĂ ÎNTREAGĂ

Pe o perioadă de 31 de zile, abținerea de la alcool vă poate ajuta să vă mențineți o greutate corporală sănătoasă, ținând cont și de alimentele pe care obișnuiți să le consumați și de stilul general de viață. Majoritatea tipurilor de alcool conțin sare și zahăr, două ingrediente care duc la balonare și inflamație.

Continuarea pe Digi World

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow