4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023

Ce se întâmplă cu proiectele de investiții din fonduri europene?

Consilierii din opoziție sunt îngrijorați de modul de derulare a proiectelor din fonduri europene și acuză primarul municipiului de lipsă de transparență.

În cadrul emisiunii „Pulsul zilei”, difuzată luni, 2 august la Bit TV, consilierul local PSD, Gabriela Nedelcu și consilierul PMP, Sorin Olariu au dus în discuție stadiul lucrărilor de reabilitare a luciului de apă de la lacul „Peștișorul” din fonduri europene și susțin că, deși au fost făcute mai multe soclitări în acest sens, nu au fost primite răspunsuri clare.

De asemenea, în cadrul emisiunii sunt oferite alte diverse exemple prin care se evidențiază lipsa de implicare a reprezentanților primăriei privind diverse probleme din comunitatea locală. Tot Gabriela Nedelcu aduce în discuție modul defectuos în care au fost gestionate chestiuni cotidiene precum punerea în funcțiune a fântânilor arteziene, care s-a făcut cu întârziere. Se adaugă pe lista de plângeri și lipsa de activități din municipiu pe perioada verii sau cea mai recentă discuție care a inflamat publicul pășcănean, închiderea insuliție de la lacul „Peștișorul” din cauza unei sălcii uscate.

Lipsa de transparență de la nivelul organului administrativ al primăriei nu se oprește aici. Consilierii din opoziție se plâng că nu sunt date exacte nici în ceea ce privește stadiul lucrărilor de la Palatul Cantacuzino, licitatia pentru etapa a doua a lucrărilor incluse în proiectul de reabilitare de la Școala Nr. 3, așa cum nici în cazul proiectului de modernizare a pietelelor agroalimentare nu s-a primit un răspuns clar.

Menționăm că reprezentantii administratiei locale au precizat, de fiecare data, ca nu sunt probleme si intarzieri majore cu derularea proiectelor din fonduri europene.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow