3.3 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Ce se întâmplă cu proiectele de investiții din fonduri europene?

Consilierii din opoziție sunt îngrijorați de modul de derulare a proiectelor din fonduri europene și acuză primarul municipiului de lipsă de transparență.

În cadrul emisiunii „Pulsul zilei”, difuzată luni, 2 august la Bit TV, consilierul local PSD, Gabriela Nedelcu și consilierul PMP, Sorin Olariu au dus în discuție stadiul lucrărilor de reabilitare a luciului de apă de la lacul „Peștișorul” din fonduri europene și susțin că, deși au fost făcute mai multe soclitări în acest sens, nu au fost primite răspunsuri clare.

De asemenea, în cadrul emisiunii sunt oferite alte diverse exemple prin care se evidențiază lipsa de implicare a reprezentanților primăriei privind diverse probleme din comunitatea locală. Tot Gabriela Nedelcu aduce în discuție modul defectuos în care au fost gestionate chestiuni cotidiene precum punerea în funcțiune a fântânilor arteziene, care s-a făcut cu întârziere. Se adaugă pe lista de plângeri și lipsa de activități din municipiu pe perioada verii sau cea mai recentă discuție care a inflamat publicul pășcănean, închiderea insuliție de la lacul „Peștișorul” din cauza unei sălcii uscate.

Lipsa de transparență de la nivelul organului administrativ al primăriei nu se oprește aici. Consilierii din opoziție se plâng că nu sunt date exacte nici în ceea ce privește stadiul lucrărilor de la Palatul Cantacuzino, licitatia pentru etapa a doua a lucrărilor incluse în proiectul de reabilitare de la Școala Nr. 3, așa cum nici în cazul proiectului de modernizare a pietelelor agroalimentare nu s-a primit un răspuns clar.

Menționăm că reprezentantii administratiei locale au precizat, de fiecare data, ca nu sunt probleme si intarzieri majore cu derularea proiectelor din fonduri europene.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concert de colinde la Deleni, pe 19 decembrie

Am intrat in luna decembrie, luna cadourilor, a colindelor, a bucuriilor pentru cei mici, dar si pentru...

Expoziție cu decorațiuni de Crăciun, lucrate manual de un grup de voluntari

Luna decembrie este intampinata cu veselie de catre locuitorii din comuna Scobinti. In Parcul Eroilor din fata...

Un nou regulament pentru vânzarea locuințele ANL. Prețurile vor fi mai mici cu 30%

A scăzut pretul de achiziție a locuintelor ANL. Decizia vine pe fondul unei hotărâri de guvern, motiv...

Garsonieră pe un bloc, fără autorizație

Scandal uriaș la un bloc din Pașcani după ce unul dintre locatari și-a construit o garsonieră chiar...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI