19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
Array

Ce se întâmplă cu brazii după sărbătorile de iarnă

Ultimele știri

După perioada sărbătorilor de iarnă brazii ajung la tomberoane. Însă unii păşcăneni s-au gândit să îi recicleze. Este şi cazul acestui bărbat pe care l-am găsit în cartierul Micro din Deal curăţând pomul de crengi. Omul spune că foloseşte tulpina bradului pentru a face stâlpi de susţinere la vița de vie pe care o are la ţară.

Restul brazilor care nu vor fi reciclaţi vor ajunge pe platforma de depozitare de la Eco Salubritate. Zilele acestea angajaţii societăţii îi vor strânge de la tomberoane şi transporta pentru depozitare.
Conform spuselelor directorului Eco salubritate din Paşcani brazii găsiți la tomberoane vor fi transportaţi cu un tractor la sediul societăţii şi depozitaţi pe platforma pusă la dispoziţie de Primăria municipiului pentru deşeuri vegetale.
În Europa anual se taie aproximativ 50- 60 milioane de brazi pentru împodobirea caselor de Crăciun. O parte dintre aceşti pomi sunt crescuţi în pepiniere special pentru sărbători.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
19.7 ° C
21.2 °
18.9 °
93 %
2.7kmh
64 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI