More

  Ce raspunsuri are premierul la problemele pascanenilor

  Array

  Discutii fara nici un rezultat intre premierul Romaniei si edilul municipiului Pascani. Sambata trecuta Victor Ponta impreuna cu cativa ministri din cabinetul sau, s-a intalnit la Iasi cu primarii din judet.

  Primarul Dumitru Pantazi a atras atentia ca in ultimii ani de zile, al doilea oras din judet nu a primit nici un leu finantare de la Guvern pentru investitii noi. Mai mult, el a cerut lamuriri legat de continuarea lucrarilor la barajul de la Lunca Pascani si cand va fi deblocata activitatea de fond funciar.

  Premierul nu a dat nici un raspuns cert la problemele pascanenilor. Deocamdata nu se stie cand si mai ales daca vor fi reluate lucrarile pentru finalizarea barajului si nici cand va reincepe eliberarea titlurilor de proprietate. Ponta a promis ca este posibil ca Pascaniul sa primeasca bani pentru investitii la urmatoarele rectificari sau aprobari de buget.

  Mentionam ca la sfarsitul saptamanii trecute, la sediul Primariei Municipiului Iasi au avut loc mai multe intalniri cu prim ministrul Romaniei, vicepremierul Dragnea, ministrul Sanatatii, al Agriculturii, al Muncii si Familiei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI