22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Ce puteți face în week-end, în Pașcani

Ultimele știri

Film, vernisaj, teatru pentru copii sau inscrieri la diferite cursuri, cum ar fi de dans sau media. Toate au loc in acest sfarsit de saptamana si sunt activitati propuse de Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”, Clubul Copiilor si Asociatia Sansa 2010.

Clubul Copiilor din Pascani va asteapta sambata dupa amiza, 15 februarie, incepand cu ora 15.00 sa vizionati filmul „Ultimul Samurai”. Intrarea este libera. Initiativa apartine profesoarei care preda cursul de japoneza la institutie. Directorul Clubului, Gabriel Ciopraga spune ca daca va avea public, va rula cate un film in fiecare sfarsit de saptamana.

Daca vrei sa faci parte din Asociatia Sansa 2010 din Pascani si sa te implici in activitatile lor esti asteptat in ziua de duminica, 16 februarie la sediul din incinta Primariei vechi, pentru a te inscrie si sa participi la interviuri si preselectii. Acestea sunt programate astfel:
1. INTERVIURI VOLUNTARI NOI- orele 13.00- 16.00, SEDIUL ASOCIAȚIEI ”ȘANSA 2010”, Primăria Veche, etaj. 1, intrare laterală-stânga.
2. PRESELECȚII PENTRU DEPARTAMENTUL ”DANS” , ora 12.00- la ”WOW STUDIO”, vizavi de magazin și parc ”IOANA”-deal.
3. PRESELECȚII PENTRU DEPARTAMENTELE ”COR”, ”TEATRU”, ”MEDIA” și ”ACTIVITĂȚI PRACTICE”, la orele 13.00- 16.00, SEDIUL ASOCIAȚIEI ”ȘANSA 2010”, Primăria Veche, etaj. 1, intrare laterală-stânga.

La vernisajul unei expozitie de pictura, muzica folck si recitare de poezii sunt asteptati pascanenii in ziua de duminica, 16 februarie, incepand cu ora 16.00, in sala Arcadia din incinta Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani.

Pentru copiii din Muncipiu, Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” este gazda fascinatei povesti a lui Aladin, care va fi pusa in scena de catre Gheorghe Balint. Actorii Teatrului Bacovia din Bacau vor veni la Pascani, in data de 26 februarie, incepand cu orele 10.30 si 12.30. Pretul unui bilet este de 6 lei, si se gasesc la institutia de cultura.

www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
22.3 ° C
24.1 °
21.3 °
62 %
2.1kmh
78 %
Dum
21 °
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI