More

  Ce puteți face în week-end, în Pașcani

  Array

  Film, vernisaj, teatru pentru copii sau inscrieri la diferite cursuri, cum ar fi de dans sau media. Toate au loc in acest sfarsit de saptamana si sunt activitati propuse de Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu”, Clubul Copiilor si Asociatia Sansa 2010.

  Clubul Copiilor din Pascani va asteapta sambata dupa amiza, 15 februarie, incepand cu ora 15.00 sa vizionati filmul “Ultimul Samurai”. Intrarea este libera. Initiativa apartine profesoarei care preda cursul de japoneza la institutie. Directorul Clubului, Gabriel Ciopraga spune ca daca va avea public, va rula cate un film in fiecare sfarsit de saptamana.

  Daca vrei sa faci parte din Asociatia Sansa 2010 din Pascani si sa te implici in activitatile lor esti asteptat in ziua de duminica, 16 februarie la sediul din incinta Primariei vechi, pentru a te inscrie si sa participi la interviuri si preselectii. Acestea sunt programate astfel:
  1. INTERVIURI VOLUNTARI NOI- orele 13.00- 16.00, SEDIUL ASOCIAȚIEI ”ȘANSA 2010”, Primăria Veche, etaj. 1, intrare laterală-stânga.
  2. PRESELECȚII PENTRU DEPARTAMENTUL ”DANS” , ora 12.00- la ”WOW STUDIO”, vizavi de magazin și parc ”IOANA”-deal.
  3. PRESELECȚII PENTRU DEPARTAMENTELE ”COR”, ”TEATRU”, ”MEDIA” și ”ACTIVITĂȚI PRACTICE”, la orele 13.00- 16.00, SEDIUL ASOCIAȚIEI ”ȘANSA 2010”, Primăria Veche, etaj. 1, intrare laterală-stânga.

  La vernisajul unei expozitie de pictura, muzica folck si recitare de poezii sunt asteptati pascanenii in ziua de duminica, 16 februarie, incepand cu ora 16.00, in sala Arcadia din incinta Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani.

  Pentru copiii din Muncipiu, Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” este gazda fascinatei povesti a lui Aladin, care va fi pusa in scena de catre Gheorghe Balint. Actorii Teatrului Bacovia din Bacau vor veni la Pascani, in data de 26 februarie, incepand cu orele 10.30 si 12.30. Pretul unui bilet este de 6 lei, si se gasesc la institutia de cultura.

  www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pintilie verifica pubelele din suburbii. Primaria incaseaza taxa de salubritate, dar nu vrea sa mai ridice gunoiul amestecat

  Amenintari la adresa locuitorilor din suburbiile municipiului Pascani. Primarul Marius Pintilie a anuntat in cadrul unei conferinta de presa, ca de saptamana viitoare vor...

  De pe 15 martie ar urma sa se deschidă al doilea flux de vaccinare la Pașcani. Primăria angajează personal

  Vesti bune pentru pascaneni, dar si cetatenii din comunele apropiate. De pe 15 martie a.c., ar urma sa fie deschis un al doilea flux...

  “Telefonul cetateanului”, pentru raspunsuri si sesizari

  „Bună ziua, Telefonul Cetățeanului! Ce problemă aveți?“ Asa ar putea fi intampinati in scurt timp, pascanenii care suna la Primarie, pentru a afla un raspuns...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp