21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Ce proiecte vor dezbate consilierii pascaneni in acesta luna

SEDINTA CL PASCANI

Luna incarcata pentru alesii locali. La  inceputul saptamanii viitoare consilierii se vor intruni intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba prima rectificare bugetara din acest an .

Acest lucru se va intampla in urma incasarii unor venituri suplimentare la bugetul local, urmand ca acestea sa fie impartite  in functie de propunerile consilierilor.

De asemenea tot in acesta luna este programata o sedinta ordinara, in utimile zile ale lunii , cu 30 de proiecte pe ordinea de zi. Printre ele se numara aprobarea noilor organigrame ale institutiilor publice subordinate C L , vacantarea unui post in legislativul local si validarea noului consilier in urma demisiei pesedistului Florin Racila

Un alt punct important al sedintei va fi si dezbaterea introducerii taxei de salubritate. De asemenea la  sfarsitul acestei luni va fi discutat si planul de ocupare al functiilor publice unice vacante  precum si proiectul privind modul de repartizare a doua locuite ANL ramase libere.

Mai mult se va discuta si despre  inchirierea terasei din incinta Strandului Municipal si va fi supus din nou aprobarii registrul local al spatiilor verzi. Mentionam ca un alt proiect important este cel cu privire la garantarea de catre Consiliul Local Pascani a unui imprumit pentrua chizitionarea de utilaje la societatea de salubritate

Tot atunci vor fi stabilite detaliile privbind organizarea Zilelor Municipiului Pascani.

Mentionam ca in cursul acestei saptamani este programata o noua intalnire a legislativului local pentru a stabili daca societatea de apa si canal va fi cedata operatorului iesean Apa Vital , prin aderarea Pascaniului la asociatia ARSACIS, ins chimbul unor investiii in valaore de cca 25 mil de euro.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow