25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Ce program au instituțiile publice, de Paști

Primăriile au liber de vineri după amiază, când funcționarii publici lucrează până la ora 13.00. La muncă, vor reveni miercuri, 4 aprilie. A treia zi de Paști, când au liber, o vor recupera după un program stabilit. Și la Finanțele publice localae este închis de mâine după amiază până marți când lucrătorii își vor relua activitatea.

De asemenea, toate oficiile postale din tara vor fi inchise in perioada sarbatorilor pascale, a anuntat joi Compania Nationala Posta Romana (CNPR). In 30 aprilie, subunitatile postale vor functiona conform programului normal de lucru aferent zilei de sambata, iar duminica si luni, toate oficiile postale vor fi inchise, in conformitate cu prevederile Codului Muncii, in care se precizeaza ca prima si a doua zi de Pasti sunt declarate zile de sarbatoare legala, in care nu se lucreaza. Astfel, e posibil ca trimiterile postale prezentate in zilele de 29 si 30 aprilie 2016 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie, noteaza sursa citata, precizeaza CNPR.

Bancile vor avea un program special de Paste 2016. Unitatile bancare ale BRD, BCR si RAIFFEISEN vor functiona dupa un program special de sarbatoarea de Paste 2016, in conditiile in care Guvernul a decretat zi libera pe 2 Mai, a doua zi de Paste. Astfel, pe 2 Mai 2016, in prima zi de Paste, bancile din Bucuresti si din tara vor fi inchise. Zilele de 1 si 2 Mai 2016 sunt zile nelucratoare in unitatile BRD, BCR si Raiffeisen Bank cu exceptia unitatilor din cadrul magazinelor tip hypermarket si mall care au un program special.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow