More

  Ce probleme au fost prezentate la audientele de astazi

  Array

  Joi, 16 iulie 2015 la Primaria Municipiului Pascani au avut loc audiente tinute de primarul Dumitru Pantazi.
  Pe lista de audiente s-au inscris 3 persoane din care s-au prezentat 2.

  Gheorghe Savinescu din Pascani a venit cu o serie de propuneri pentru cartierul Fantanele. El a transmis ca fantana din fata Scolii Fantanele a devenit toaleta publica si a propus sa se ingradeasca pentru a nu mai fi folosita in acest sens.
  Tot in fata scolii se afla doi casta inalti de 25 m care risca sa se prabuseasca.
  Domnul Savinescu a mai ridicat si problema gurilor de canal de pe strada Dragos Voda care nu au fost ridicate la cota iar trotuarele sunt extrem de proaste.
  El a mai propus ca parcarea din fata Bisericii din Fantanele sa fie extinsa si pe spatiile verzi din apropiere asta pentru ca, duminica foarte multi pascaneni participa la slujba si nu au unde sa isi lase autoturismele.
  Primarul si-a notat toate aceste probleme si va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp.

  O alta problema importanta ridicata de domnul Savinescu a fost cea a constructiei noului cimitir. El spune ca mai multi oameni din zona nu sunt de acord cu actualul amplasament si ar dori ca cimitirul sa fie construit fie in alta parte, fie mai restrains ca dimensiuni. Tot el, a transmis ca cetatenii din zona ar dori o alta intrare in cimitir fata de cea din proiect.
  Primarul i-a transmis ca este aproape imposibil de a se renunta la terenul de acolo tinand cont de faptul ca s-au facut pasi important in vederea construirii acestui cimitir, mai ales pe partea de documentatie.
  Va reamintesc ca Legea 102/2014 a fost modificata iar distanta a fost marita de la 50 m la 100 m, iar Primaria Pascani a fost nevoita sa refaca documentatia dupa noile reglementari. (In cazul cimitirelor infiintate dupa intrarea in vigoare a prezentei legi, distanta minima admisa intre zonele protejate si gardul care delimiteaza cimitirul este de 100 m).

  Biroul de Presa Primaria Pascani

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației. //

  Concurs pentru funcția de consilier debutant, la Miroslovești

  Administrația locală din comuna Miroslovești scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Este vorba despre un post de consilier debutant, clasa I. //

  O stradă din Târgu Frumos, în plin proces de reabilitare | FOTO

  Într-o postare apărută pe pagina de facebook, primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vătămanu, anunță că au început lucrările pentru reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet