More

  Ce probleme au fost prezentate la audientele de astazi

  Array

  Joi, 16 iulie 2015 la Primaria Municipiului Pascani au avut loc audiente tinute de primarul Dumitru Pantazi.
  Pe lista de audiente s-au inscris 3 persoane din care s-au prezentat 2.

  Gheorghe Savinescu din Pascani a venit cu o serie de propuneri pentru cartierul Fantanele. El a transmis ca fantana din fata Scolii Fantanele a devenit toaleta publica si a propus sa se ingradeasca pentru a nu mai fi folosita in acest sens.
  Tot in fata scolii se afla doi casta inalti de 25 m care risca sa se prabuseasca.
  Domnul Savinescu a mai ridicat si problema gurilor de canal de pe strada Dragos Voda care nu au fost ridicate la cota iar trotuarele sunt extrem de proaste.
  El a mai propus ca parcarea din fata Bisericii din Fantanele sa fie extinsa si pe spatiile verzi din apropiere asta pentru ca, duminica foarte multi pascaneni participa la slujba si nu au unde sa isi lase autoturismele.
  Primarul si-a notat toate aceste probleme si va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp.

  O alta problema importanta ridicata de domnul Savinescu a fost cea a constructiei noului cimitir. El spune ca mai multi oameni din zona nu sunt de acord cu actualul amplasament si ar dori ca cimitirul sa fie construit fie in alta parte, fie mai restrains ca dimensiuni. Tot el, a transmis ca cetatenii din zona ar dori o alta intrare in cimitir fata de cea din proiect.
  Primarul i-a transmis ca este aproape imposibil de a se renunta la terenul de acolo tinand cont de faptul ca s-au facut pasi important in vederea construirii acestui cimitir, mai ales pe partea de documentatie.
  Va reamintesc ca Legea 102/2014 a fost modificata iar distanta a fost marita de la 50 m la 100 m, iar Primaria Pascani a fost nevoita sa refaca documentatia dupa noile reglementari. (In cazul cimitirelor infiintate dupa intrarea in vigoare a prezentei legi, distanta minima admisa intre zonele protejate si gardul care delimiteaza cimitirul este de 100 m).

  Biroul de Presa Primaria Pascani

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI