24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Sute de elevi la concursul de matematică “Nicu Șerban”. Vezi ce notă a luat copilul tău

Sute de elevi din mediul rural au participat în acest sfârşit de săptămână la ediţia a şasea a concursului judeţean de matematică “Nicu Şerban”. Ca şi în ceilalţi ani la competiţie s-au înscris un număr mare de elevi din clasele III –VIII pasionaţi de matematică.

O nouă ediţie a concursului de matematică “Nicu Şerban” organizat de Liceul Tehnologic “M. Busuioc” a adunat peste 240 de elevi de la şcolile gimnaziale din 18 localităţi. Evenimentul, ce a avut loc sâmbătă, 12 noiembrie a fost închinat fostului profesor al unităţii de învăţământ, Nicu Şerban.

Faţă de anii trecuţi, cele trei subiecte au avut un nivel de dificultate mai mare, dar se pare că şi elevii au fost mai bine pregătiţi, lucru ce a reieşit după corectarea lucrărilor. Subiectele au fost elaborate de profesorul organizator Gheorghe Iacob, profesor Gabriela Apetroaiei şi Alina Crăciun – profesor de matematică la Liceul Teoretic Miron Costin. Cele mai bune rezultate au fost premiate cu diplome şi culegeri de matematică.

Deşi subiectele au fost dificile, o elevă a reuşit să rezolve corect şi complet toate cele 3 subiecte. Crina Joldescu elevă în clasa a IV a la Şcoala Gimnazială din Heci a obţinut 100 puncte, maximul acordat la cele trei subiecte.

La competiţie au participat elevi din comunele Valea Seară, Moţca, Cristeşti, Miroslovești, Muncelul de Sus, Ruginoasa, Heleșteni, Ciohorăni, Hărmăneștii Vechi, Lespezi, Todirești şi suburbiile municipiului.
Lista completă cu rezultatele de la Concursul de matematică “Nicu Şerban” o găsiţi mai jos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow