21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Ce posturi vor fi desfiinţate la Primăria Paşcani

primaria-pascani

Administratia din Pascani cauta solutii pentru ca posturile sa nu fie desfiintate prin efectul unei recente ordonante de Guvern. Mai mult decat atat, din lista celor peste 40 de posturi vacante se incearca transformarea unora dintre ele tot in posturi unice cu speranta ca reprezentatii Guvernului nu le vor sterge din organigrama.

Asta deoarece, in administratia locala se inregistreaza un deficit de personal, mai ales in unele servicii importante, conform precizarilor edilului sef. Pentru rezolvarea acestei probleme, zilele trecute Dumitru Pantazi a fost la Bucuresti pentru a discuta cu reprezentantii Guvernului.

Lista finala cu posturile vacante, dar mai ales cele unice, urmeaza sa fie definitivata saptamana viitoare. La fel se va intampla si cu posturile vacante de la institutiile si societatile din subordinea Consiliului Local.

Precizam ca dupa anularea posturilor vacante se vor putea face angajari in institutiile publice, nu dupa sistemul 7 posturi vacante pentru o angajare, ci un post eliberat pentru fiecare post nou scos la concurs. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow