More

  Ce posturi vor fi desfiinţate la Primăria Paşcani

  Array

  primaria-pascani

  Administratia din Pascani cauta solutii pentru ca posturile sa nu fie desfiintate prin efectul unei recente ordonante de Guvern. Mai mult decat atat, din lista celor peste 40 de posturi vacante se incearca transformarea unora dintre ele tot in posturi unice cu speranta ca reprezentatii Guvernului nu le vor sterge din organigrama.

  Asta deoarece, in administratia locala se inregistreaza un deficit de personal, mai ales in unele servicii importante, conform precizarilor edilului sef. Pentru rezolvarea acestei probleme, zilele trecute Dumitru Pantazi a fost la Bucuresti pentru a discuta cu reprezentantii Guvernului.

  Lista finala cu posturile vacante, dar mai ales cele unice, urmeaza sa fie definitivata saptamana viitoare. La fel se va intampla si cu posturile vacante de la institutiile si societatile din subordinea Consiliului Local.

  Precizam ca dupa anularea posturilor vacante se vor putea face angajari in institutiile publice, nu dupa sistemul 7 posturi vacante pentru o angajare, ci un post eliberat pentru fiecare post nou scos la concurs. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet