More

  Ce posturi sunt scoase la concurs la stat în instituţiile din judeţ

  Array

  Cele mai multe sunt la primării.
  Mai multe unităţi administrativ-teritoriale din judeţ au lansat, în ultima săptămână, concursuri pentru recrutarea de personal.

  Cele mai multe posturi sunt disponibile la primăriile din Butea (trei muncitori, un şef al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţe şi un consilier) şi Hârlău (un inspector asistent, doi muncitori, un inspector şi un referent). Municipalitatea ieşeană vrea să angajeze trei consilieri în cadrul Direcţiei Fond Locativ, în timp ce la Paşcani au fost lansate concursuri pentru ocuparea a două posturi de auditor. Alte primării care caută personal sunt din Popeşti (un bibliotecar), Oţeleni (un inspector şi un consilier), Lungani (un paznic), Belceşti (doi muncitori şi un consilier juridic), Scobinţi (un secretar comunal), Ciorteşti (un secretar comunal), Româneşti (un tehnician cadastru fond funciar) şi Todireşti (un secretar comunal).

  În alte domenii, în ultima săptămână, au fost anunţate doar trei concursuri.
  Astfel, în sistemul de sănătate, Maternitatea „Cuza Vodă“ caută să recruteze trei asistenţi medicali şi un infirmier debutant.

  În sistemul de învăţământ a fost lansat un singur concurs, respectiv de angajare a unui îngrijitor la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos.

  Detalii complete despre fiecare job în parte pot fi consultate pe portalul guvernamental de resort, care poate fi accesat la adresa online posturi.gov.ro.

  Cele mai multe dintre concursurile menţionate mai sus au ca dată de desfăşurare a probelor începutul lunii octombrie.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Bursuc salvat de pompierii voluntari din Ruginoasa

  Pompierii voluntari din comuna Ruginoasa au salvat un animal salbatic cazut intr-o fantana dezafectata din satul Rediu. Misiunea de recuperare a avut loc miercuri, 14 martie, la amiaza, iar salvatorii au reusit sa scoata la suprafata, teafar si nevatamat, un bursuc. //

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet