19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Ce planuri de viitor au absolventele din Pascani care au obtinut cele mai mari note la BAC

bac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Au invatat cu seriozitate an de an ca sa ajunga aici. Acum au reusit sa obtina cele mai mari note din scolile lor , la examenul de maturitate, Bacalaureat 2013. Este vorba despre trei tinere din Pascani care vor sa isi continuie studiile la universitati din Romania , nu in strainatate.
Alina Loredana Oniceanu ( foto stanga) – Colegiul ,,Mihail Sadoveanu” Pascani , media 9.93 – „ Consider ca rezultatele mele la bacalaureat reflecta munca depusa in cei patru ani de zile, perioada in care am incercat sa dau tot ce am mai bun. De asemenea, ma bucur enorm ca am reusit sa imi fac parintii mandri de mine. Doresc sa urmez facultatea de medicina, specializarea stomatologie”
Carmen Patricia Chiscariu ( foto dreapta sus)  – Liceul Miron Costin Pascani, media 9.93 – „Nu a fost un examen greu deoarece subiectele au avut un grad de dificultate mediu. Nu ma asteptam sa obtin cea mai mare medie din scoala, deoarece erau elevi si mai buni decat mine. Sunt o fire puternica si as dori ca mai departe sa urmez Facultatea de Medicina Militara de la Targu Mures. Daca nu voi avea ocazia sa plec in strainatate, macar pentru a lucra intr-un spital militar.”
Simina Bohâlțeanu ( foto dreapta jos) – Colegiul CF ,,Unirea” Pascani, media 9.51 – „Am muncit din greu pentru rezultatele obtinute si pentru a fi cea mai buna. In acest mod am multumit si parintilor pentru sacrificiile facute pentru mine. As dori sa-mi construiesc o cariera in tara in domeniul contabilitate, urmand cursurile de la FEEA Iasi.

 

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow