25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Ce părere aveţi despre închiderea sau extinderea balcoanelor de la bloc?

Initiativa interesanta din partea Primariei Pascani. Edilii municipiului vor aproba un regulament privind modul de extindere si inchidere a balcoanelor, aflate la parterul blocurilor. Asta deoarece in ultimii ani, fiecare a facut ce a vrut pe domeniul public astfel incat peisajul urbanistic din Pascani este tot mai colorat si neuniform din cauza cosntructilor haotice. Asa dupa cum au fost facute reabilitari ale fatadelor de bloc, precum si numeroase extinderi de balcoane fara sa se tina cont de un regulament urbanistic. Pentru stoparea acestui fenomen, autoritatile locale vor sa cunoasca mai intai opiniile si parerile cetatenilor.

Asta insemana ca pana pe data de 18 martie puteti trimite la sediul Primariei – Ghiseul Unic sau la Serviciul Urbanism, respectiv in format electronic pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro, sugestiile dvs pe acesta tema, proiectul de hotarare urmad sa fie supus aprobarii intr-o viitoare sedinta a Consiliului Local.

Desi proiectul de hotarare a fost afisat la sediul primariei si pe site-ul institutiei de mai bine de trei saptamai, pana acum nu s-a primit nicio propunere sau sugestie din partea pascanenilor.

Precizam ca proprietarii locuintelor care sunt amplasate la parterul blocurilor si s-au extins cu constructia si nu detin aprobare si autorizatie de constructie vor fi amendati usturator daca nu intra in legalitate.

O parte din pascaneni nu sunt de acord cu constructiile la parterul blocurilor pentru ca strica aspectul blocului, dar mai ales stabilitatea lui, din cauza numeroaselor modificari de modernizare aduse spatiului. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow