1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Ce parere aveti despre cedarea serviciului de apa si canal operatorului iesean?

Anunt important pentru pascaneni. Cei care sunt interesati despre cine si in ce condtitii ar urma sa furnizeze serviciile de apa si canalizare la Pascani, dar mai ales la ce preturi precum si ce investitii ar urma sa fie facute pentru reabilitarea sau extinderea retelelor, sunt invitati sa participe cu propuneri pentru imbunatatirea proiectului de hotarare supus dezbaterii publice. Este vorba despre proiectul privind asociarea Municipiului Pascani la asociatia ARSACIS care ar atrage implicit si renuntarea la retelele de apa si canal precum si la resursele de apa in favoarea operatorului iesean, APAVITAL. Totodata asociatia ar urma sa investeasca, la Pascani, cca 25 mil de euro, din fonduri europene, ptr reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare mai ales suburbiile municipiului.

,,Proiectul de hotarare insotit de anexele aferente a fost afişat la sediul propriu al Primariei municipiului Pascani din strada Stefan cel Mare nr. 16 in data de 29.07.2013 şi publicat in data de 29.07.2013 pe site-ul Primariei Municipiului Paşcani www.primariapascani.ro.
Persoanele interesate, asociatiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primariei municipiului Pascani –Ghiseul Unic sau la Compartimentul Juridic si Contencios, respectiv in format electronic pe adresele de e-mail : office@primariapascani.ro, pana pe data de 12.08.2013,, se arata in anuntul Primariei Pascani.
Mentionam ca, desi documentul supus dezbaterii publice este de o importanta majora s-au strecurat greseli in ceea ce priveste localitatile in care ar urma sa fie realizate investitiile.. Astfel in loc de localitatea Blagesti, in lista apare trecuta localitatea Harmanesti. Aceeasi greseala apare si in studiul de oportunitate trimis de ARSACIS IASI ceea ce denota ca functionarul din Primaria Pascani care a redactat proiectul de hotarare s-a multumit sa copie textul, fara corectiile necesare.
Orizont.info

ARSACIS

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow