13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Ce ofertă au primit locatarii de la blocul Moldova pentru branşamente si contracte individuale – VIDEO

Tot mai mulţi păşcăneni care locuiesc la bloc dar nu au încă contracte pentru furnizarea apei se intereseaza pentru branşamente individuale. Mai ales dupa ce au aflat că şi în alte localităţi este întreruptă furnizarea din cauza rau- platnicilor ei vor contracte individuale ca să nu depindă de alţii. În ajutorul lor a venit regia locală de termoficare care face astfel de lucrări. De exemplu la blocul Moldova, acolo unde a fost întreruptă apa iar reluarea furnizării a fost făcută în mod ilegal, locatarii au primit, astăzi, ofertele de preţ. Plata lucrărilor ar urma să fie făcută în rate iar branşarea se va face direct din staţia de pompare a regiei. Preţurile sunt cuprinse intre 1200 si 1500 lei, în funcţie de etaj.
Dacă aici unii au acceptat pe loc propunerea RAGCL-ului, iar alţii se mai gândesc, la alte blocuri din oraş branşamentele individuale au fost deja executate sau sunt în derulare. De exemplu numai în cursul zilei de ieri la blocul B10, sc. C sa făcut deja sigilarea apometrelor şi urmează să fie încheiate contractele individuale iar la blocul N5 scara B a fost emis avizul pentru realizarea branşamentelor individuale.
Reprezentanţii Apa Vital spun că, până acum, au fost încheiate contractele de distribuţie în 105 scări de bloc iar în cartierele de case şi la societăţile comerciale problema a fost rezolvată aproape în totalitate.

Centralizator Valoare Lucrari Bransamente Apa Rece Pe Apartamente Moldova Sc.C(1)

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow