23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Ce ocupatii mai au tinerii pascaneni? Dau foc in locuri publice si arunca castane in geamurile vecinilor

Daca in alte vremuri copiii aveau ocupatii cum sunt cititul sau plimbarile prin oras, in ziua de astazi preocuparile lor s-au schimbat.

Pe 22 septembrie la Palatul Cantacuzinilor au fost depistati mai multi minori: Luca Catalin Petrica, Cainareanu Ioan, Lungu Cosmin Bogdan, Anton Andrei, Alin Ursan, Oana Butnariu, Nicoleta Ipate, toti elevi in clasa a VII a, la Scoala Generale “Nicolae Iorga”. Acestia au aprins un foc langa cladire si se jucau cu faclii aprinse precum indinenii in jurul respectivului foc. Cand au zarist politistii locali, tineri au rupt-o la fuga, insa au fost prinsi imediat.

 

Urmeaza ca parintii si scoala sa fie instiintate de catre Politia Locala despre faptul ca tinerii au pus in pericol o cladire veche care si asa are probleme, cat si padurea din zona care este extreme de uscata in aceasta perioada de seceta.

 

In aceeasi zi, in jurul orei 22.00, politistii au identificat doi tineri, Razvan Ilie Foca si Paul Ifrim, ambii minori, care nu aveau altceva de facut decat sa arunce cu castane in geamurile  apartamentelor din Blocul T9 de pe strada Moldovei. Si acesti tineri au incercat sa fuga, dar au fost prinsi de catre agenti si amendati cu cate 50 lei fiecare.

Alte articole