17.9 C
Paşcani
marți, mai 17, 2022
Array

“Ce mica e vacanta mare” – spectacol la Casa de Cultura

Eveniment inedit vineri seara, la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani. Un grup de tineri talentati au sustinut un spectacol in piata din fata institutiei de cultura. Concertul a fost organizat cu ocazia inceperii anului scolar, in aminterea vacantei de vara.

“Ce mica e vacanta mare” s-a intitulat spectacolul din Piata Sadoveanu din zona Deal Pascani. Mai multi adolescenti au cantat cu vocea sau diferite instrumente pentru a destinde elevii dupa prima saptamana de scoala.
Pascanenii au venit in numar mare pentru a urmari concertul. Zeci de parinti, bunici si copiii au umplut spatiul din fata institutiei publice.

Cu o voce deosebita, Elena s-a facut remarcata. Primul cantec interpretat de ea, a fost “Iarta”, de Mihaela Runceanu. Au urmat apoi o serie de melodii, intrepretate live alaturi de un adolescent care canta la chitara.

Castigatoarea primei editii a festivalului “Curcubeul Artelor”, Madalina Micu, a cantat si ea in fata pascanenilor, dornici de astfel de evenimente.

Seara s-a terminat dupa o ora de concert. Directoarea institutiei a precizat ca s-a incheiat seria spectacolelor in aer liber de anul acesta.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow