22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Ce mai solicită pășcănenii la audiențele săptămânale: gaz și iarmaroc

  Ultimele știri

  Tot mai mulţi păşcăneni se prezintă la audienţele săptămânale pentru a cere administraţiei locale extinderea reţelelor de apă, gaz sau energie electrică dar şi amenajarea unui obor. Dacă în urmă cu două săptămâni un păşcănean a solicitat un loc în parcarea din Piaţa Deal pentru a-şi vinde păsările de rasă, astăzi o nouă solicitare privind amenajarea unui iarmaroc.

  Miluţă Luca din suburbia Boșteni a cerut administraţiei locale să găsească şi să amenajeze un loc pe raza municipiului unde să se facă comerţ cu animale vii. Bărbatul spune că este necesar un astfel de spatiu, deoarece în momentul de faţă vietăţile se vând pe stradă, iar negusorii sunt amendaţi. Bărbatul a făcut şi o propunere privind zona unde ar putea fi amplasat.

  Edilul municipiului i-a transmis bărbatului că Primăria are un teren pe malul Siretului unde ar putea amenaja un obor, însă trebuie să obţină avize de la Direcţia Sanitar Veterinară şi Apele Române.

  O altă problemă adusă în atenția administrației locale de păşcănean este extinderea reţelei de gaz. Bărbatul spune că locuieşte pe strada Bucuriei, iar de la conducta principală până la locuinţa sa sunt 700 de metri. Acesta spune că aşteaptă de ani buni să beneficieze de această utilitate.

  Primarul Dumitru Pantazi i-a spus pășcăneanunului că a prins în bugetul local din acest an 5 mil. lei pentru extinderea reţelelor de gaz. Este vorba de aproape 2 km de conducte pe străzile Bucuriei, Libertăţii şi Peneş Curcanul.

  Menţionăm că la audienţele de astăzi ţinute de edilul municipiului Dumintru Pantazi s-au înscris 21 de păşcăneni. Printre probleme aduse în atenţia administraţiei locale au fost cele de mai sus, fond funciar şi ajutoare în bani.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet