19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Ce mai solicită pășcănenii la audiențe: bani pentru amenzi, facturi și medicamente

  Ultimele știri

  O nouă zi de joi când la Primăria municipiului Paşcani au loc audienţe. Şi astăzi s-au înscris 20 de păşcăneni care au venit cu diferite solicitări la sediul administraţiei locală. Printre cele mai numeroase cereri sunt sprijin financiar pentru plata amenzilor, facturilor şi medicamentelor.

  Este şi cazul acestei păşcănence. Elena Vartolomei de pe strada Gării a cerut administraţiei locale un ajutor financiar pentru a-şi achita o parte din amenzile primite în perioada 2009 – 2010. Valoarea acestora se ridică la 2400 lei. Femeia spune că în acea perioada suferea de tulburări psihice de aceea făcea scandal pe stradă.

  Tot cu amenzi a venit la Primărie şi Ferodot Ermolai. Administratorul public Gică Zanet i-a transmis păşcăneanului că nu îi poate şterge amenzile și ar fi bine să le achite.

  Un alt caz prezentat astăzi la audienţe a fost cel al păşcăneanului Andrei Vasile Cezar. Bărbatul beneficia de ajutor social însă în urma unui control al Agenţiei pentru Plăti şi Inspecţie Socială Iaşi s-a descoperit că acesta avea dat un teren în arendă pentru care primea alimente şi i s-a sistat acest ajutor. În plus bărbatul a fost pus să înapoieze suma de 280 lei.

  Printre solicitările de astăzi de la Primărie se află şi cazul Elenei Andriesei. Femeia spune că îşi creşte singură cei trei copii cu un venit de 800 lei. În anul 2014 i s-a schimbat contorul electric însă a apărut o diferenţa de kilowatt în valoare de 2100 lei între contorul vechi și cel nou.

  Reprezentanţii Primăriei au sfătuit-o pe păşcăneancă să facă cereri la sediul central E-on pentru a plăti suma datorată în rate.

  Audienţele de astăzi au fost ţinute de administratorul public Gică Zanet. La acestea s-au înscris 20 de persoane însă s-au prezentat doar 14, cele mai multe cereri fiind de ajutor financiar şi anume 6 solicitări.

  Foto: Cristian Menegon – Purtător de cuvânt Primăria Pașcani

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet