15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Ce mai solicită pășcănenii la audiențe ? Bani, locuri de muncă și ștergerea datoriilor

Un bărbat dintr-o comună din apropiere de Paşcani s-a deplasat astăzi la primăria Municipiului pentru a stă de vorba cu cei din conducerea oraşului cu speranţa că îi vor fi rezolvate problemele, mai ales cele financiare. Nu este singurul. Şi alţi cetăţeni au cerut bani, ştergerea datoriilor şi mai ales locuri de muncă, astăzi, la audienţele saptamanele ţinute de către edilii oraşului.

Un bărbat din Hărmăneşti a confundat primăriile. El a venit să ceară ajutor financiar şi un loc de muncă la instituţia publică din Paşcani în loc să meargă la cea din comună de care aparţine. El nu şi-a motivat gestul, însă a povestit viceprimarului Vasile Axinte, cel care a ţinut audienţe, că are şi datorii uriaşe la energia electrică şi că stă în întuneric. Administraţia locală a luat cazul în evidenţă şi urmează să fie transmis celor de la primaia din comună în care locuieşte.

O altă solicitare a venit din partea unei păşcănence. Veronica Amariei s-a înscris la audienţele din această săptămâna cu speranţa că va scapă de o datorie care o are către Regia Locală de Termoficare. Ea are de achitat suma de 834 de lei. Viceprimarul i-a transmis că datoria nu poate fi ştearsă iar competenţă aparţine RAGCL-lui care în cel mai bun caz o poate sprijini cu ştergerea penalităţilor în momentul în care achita suma. Femeia se va deplasa la RAGCL pentru a discuta cu cei din conducere.

Pe lista de audiențe au fost înscrise 14 persoane, însă s-au prezentat doar 5.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow