17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Ce mai discuta consilierii păşcăneni, la diverse

Discuţiile de la punctul, Diverse” sunt de cele mai multe ori mai importante decât cele din timpul şedinţelor legislativului păşcănean. Asta deoarece consilierii au prins curaj să se exprime liber şi fără responsabilităţi administrative pentru că problemele puse în discuţie nu se votează.
De exemplu la ultima întâlnire a Consiliului Local preşedinte de şedinţă a anunţat că primarul este în concediu de odihnă pan ape dată de 10 aprilie. Asta după ce consilierii din opoziţie au cerut să fie informaţi de această situaţie.

În acelaşi context consilierul Marius Pintilie a atras atenţia că intrarea în viitorul sediu al Bibliotecii Municipale a fost transformată de unii în WC public. În replică viceprimarul municipiului a spus că acolo urmează să înceapă imediat lucrările de amenajare.

Acelaşi consilier a cerut din nou că lucrările de reabilitare a scărilor şi Esplanadei să fie semnalizate cu afişe informative. Asta pentru că trecătorii să poată afla cum anume va arăta zona Vale după finalizarea investiţiilor.
În aceeasi şedinţa consilierul Neculai Enea a vorbit în numele cetăţenilor de pe str. Ciprian Porumbescu care au cerut ca Primăria să facă lucrări de reparaţii. Şi pentru că vin sărbătorile Pascale consilierii au cerut Primăriei să facă curăţenie în tot oraşul şiş a fie rezolvate problemele de iluminat public stradal.
Menţionăm că o parte din problemele ridicate de consilieri sunt preluate direct de la cetăţeni, la audienţe.
Până acum şi-au anunţa intenţia de a vorbi cu cetăţenii 11 din cei 19 consilieri în zilele de marţi miercuri şi sâmbăta, între orele 8.00 -13.00.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow