17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Ce mai cumpara Primaria Pascani, din bani publici: 130 000 lei pentru inchirierea unei nacele

Administratia locala din Pascani cheltuie si in acest an o mica avere din banii publici pentru inchirierea unei platforme cu brat mobil folosita pentru toaletarea arborilor de pe domeniul public. Conform unui anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, Primaria este disspusa sa achite 130 000 lei pentru inchirierea unui utilaj cu o inaltime de cel putin 20 de metri, timp ce 980 de ore. Ofertele au fost depuse pana pe 18 aprilie a.c.

Tot prin achizitie directa vor fi cumparate 300 de tricouri inscriptionate, suma rezervata fiind 7200 lei. Ele urmeaza sa fie folosite pentru o serie de activitati de informare dar si pentru sportivii care vor participa la “Crosul Toamnei”.
De asemenea municipalitatea a anuntat ca intentioneze sa cumpere coroane si buchete de flori in valoare de pana la 14135 lei pentru o serie de evenimente si sa contracteze servicii de consultata in valoare de 10 000 lei, pentru elaborarea unor studii de oportunitate, de inchiriere a unor bunuri din proprietatea publica. Alti 20 000 lei ar urma sa fie cheltuiti pentru servicii de consultata in domeniul evaluaraii a 50 de suprafete de teren cu o suprafata totala de 2000 mp.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow