More

  Ce mai cer pascanenii la audientele de la Primarie

  Array

  foto audiente

  Astazi au avut loc din nou audiente la sediul Primariei de aceasta data a stat de vb cu oamenii viceprimarul Vasile Axinte

  Cele mai multe cereri au avut ca obiect solicitarea de ajutoare sociale in bani,

  Astfel, la usa viceprimarului s-au prezentat 8 persoane fiecare cu oful sau. O familie din Pascani de pe strada Mihai Kogalniceanu, cere ajutorul autoritatilor locale pentru reconstructia unei anexe din curte care a fost distrusa de un incendiu in data de 7 iulie a.c.

  Un alt pascanean, ce are un handicap, cere ajutor financiar pentru a-si angaja un insotitor asta deoarece mama acestuia nu mai poate avea grija de el.

  O femeie din suburbia Gastesti, cere autoritatilor reducerea sau scutire de la plata unor penalitati pe care le-a mostenit odata cu pamantul lasat de la parinti si frati care au decedat.

  O batrana din Pascani cere viceprimarului ajutor pentru a-si plati medicamentele. Ea spune ca banii din pensie, 350 ron pe luna nu ii ajung pentru a supravietui.

  Ionut Nemtanu din Pascani, a venit la audiente pentru a cere o locuinta. Acesta spune ca de 7 ani locuieste intr-un apartament cu 3 camere alaturi de inca 4 familii, fiind in total 12 persoane intr-o singura locuinta.

   

  Video nenea+ Video paul

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet