25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Lucrari de inlocuite a tevilor de apa sparte

Lucrari de amploare pe cinci stazi din Pascani, pentru schimbarea retelelor vechi de distributie a apei. Operatorul regional Apa Vital a anutat ca pe parcursul acestui an vor fi inlocuiti aproape 6,5 km de conducte si vor fie refacute 264 de bransamente.
Este vorba despre investitii suportate din bugetul societatii, unele in continuare pe strazile Mihai Eminescu, Dragos Voda, Vatra Republicii si Victoriei.
Totodata in acest an vor fi realizate proiectele tehnice pentru extinderea retelelor de apa si canalizare in suburbia Blagesti si licitatiile pentru incheierea contractelor de executie a lucrarilor de extindere a retelelor de apa si canalizare in municipiul Pascani, obiectiv pentru care sunt prevazute 13 milioane de euro din fonduri europene.
Reprezentantii APA Vital precizeaza ca lucrarile de inlocuire a retelelor de distributie a apei vor fi facute in cea mai mare parte pe trotuar, langa bordura iar circulatia rutiera nu va fi afectata.

„În municipiul Pașcani ApaVital efectuează în cursul anului 2016, lucrări de înlocuire reţele distribuţie apă şi refacere branşamente pe următoarele străzi:
– Strada Mihai Eminescu – Înlocuire conductă secundară L = 473 ml și execuție 28 branșamente la blocuri și agenți economici;
– Strada Izvoarelor – Înlocuire conductă secundară L = 750 ml și execuție 36 bransamente la blocuri și agenți economici;
– Strada Dragoș Vodă – Înlocuire conductă principală L= 1.405 ml, conductă secundară L = 1.238 ml și execuție 113 bransamente;
– Strada Vatra – Înlocuire conductă principală L = 1.715 ml, Conductă secundară L = 120 ml și execuție 78 branșamente;
– Strada Republicii – Înlocuire conductă principală L = 610 ml și execuție 9 branșamente;
– Strada Victoriei – Înlocuire conductă principală L = 125 ml.
Lucrările de înlocuire a conductelor se fac în cea mai mare parte cu intervenție pe trotuar, lângă bordură.
În timpul lucrărilor, circulaţia rutieră nu va fi întreruptă pe nici una din aceste străzi; circulaţia rutieră poate fi întreruptă doar temporar la execuţia subtraversărilor.
Conductele de pe aceste strazi fiind conectate si lucrarile pe fiecare din aceste strazi vor avea legatura intre ele, astfel ca exista doar un termen final al investitiilor nu si termene intermediare.”

Biroul de Presa

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow