7.5 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Ce investiții vor pășcănenii în 2018!

Ce investiții vor pășcănenii în 2018!

Ca la fiecare început de an, administrațiile locale lucrează la lista de investiții pentru a face un plan cu ce trebuie să fie făcut. Reporterii BIT TV au întrebat cetățenii din Municipiul Pașcani și le-au aflat dorințele. Așadar nu lipsesc asfaltarea și modernziarea unor străzi din oraș, a trotuarelor din anumite zone unde sunt distruse și “mâncate de timp”, mai multă atenție îndreptată către cei aflați în nevoie dar și pentru copii să fie cât mai multe locuri unde să se joace și să-și petreacă timpul liber.

“Vrem străzi și trotuare mai bune, locuri de muncă, centre sociale, locuri de joacă pentru copii, mai multe activități educative și culturale!” spun cetățenii Municipiului Pașcani care au fost întrebați de reporterii BIT TV în urma unui sondaj făcut în stradă care sperăm să vină în ajutorul administrației locale și să țină cont de sugestiile făcute de locuitorii acestui oraș.

Menționăm că în această perioadă administraţiile locale au început să lucreze la bugetele şi listele de investiţii pentru acest an. Documentele urmează să fie publicate şi supuse dezbaterilor publice apoi aprobate de către consilieri.

La Pașcani, primarul Dumitru Pantazi crede că până pe 15 februarie bugetul o să fie aprobat. În Municipiul Pașcani, veniturile publice prognozate pentru acest an ar urma să fie aproximativ aceleaşi ca şi anul trecut, peste 69 de milioane de lei din care 28,3 venituri proprii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI