-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Ce investiții își doresc pășcănenii în acest an

Noi trotuare și locuri de joacă pentru copii, amenajarea lacului Peștișorul sau a locurilor de parcare sunt doar câteva dintre investițiile pe care pășcănenii și le doresc în acest an, cu bani din bugetul local.

În plină perioadă de dezbatere a bugetului și a listei de investiții pentru acest an în municipiu, BIT TV a făcut un sondaj în rândul cetățenilor pentru a afla care sunt cerințele contribuabililor.

Și asfaltarile ar trebui să fie prioritare, consideră unii cetățeni, deoarece sunt zone unde se circulă pe drumuri de pământ.

Și pentru că în Pașcani nu sunt prea multe opțiuni de petrecere a timpului liber, oamenii își doresc parcuri, muzee și alte locuri special amenajate pentru recreere.

Pășcănenii care au propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare pot participa la dezbaterea publică pe acest subiect ce va avea loc vineri, 20 ianuarie, de la ora 11:00, în sala de ședințe de la Primăria Pașcani. Cei care nu au timp să ajungă la această întâlnire pot trimite opiniilor lor pe mail-ul sau adresa municipalității, până la data de 27 ianuarie.

De precizat este faptul că proiectul de buget și lista de investiții pot fi consultate pe pagina de internet a Municipiului Pașcani sau la sediul instituției.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow